Bunkový tanec

Porozprávajte sa so svojím telom 🙂

Každá bunka môjho tela je šťastná, každá bunka sa cíti fajn. Každá bunka môjho tela je šťastná, každá bunka sa cíti fajn. Každá bunka na každom mieste, každá bunka sa cíti šťastne…

Astrid Kuby je manželka Clemensa Kuby, autora kníh mental healing, ktorý pracuje so silou mysle, s mystickým liečivým duchom. Sám sa vyliečil z „nevyliečiteľných“ chorôb – mal zlomenú chrbticu a prognózu od lekárov, že bude doživotne na vozíčku. Toto je jeho tanec – všetky bunky nás počujú, naše myšlienky a podľa toho sa správajú. My sme ako dirigent a bunky sú náš orchester, každá znie v dokonalom tóne.

Je to úplne nový prístup k telu, k zdraviu a k chorobe. My s tým pracujeme od prvého momentu: bunky majú vedomie, vlastnú inteligenciu, reagujú na každú našu myšlienku a na energie, ktoré prijímame. My sa učíme aj regenerovať, obnovovať telo, čiže mladnúť – podobne ako sa to robilo za pomoci chrámových tanečníc v dávnych vekoch. Ľudia naozaj dokázali byť v jednom tele niekoľko tisíc rokov. Lenže vtedy to nebolo umožnené každému, len tým, ktorí mali dôležitú misiu, dnes sa to deje rýchlo, akoby samo od seba, stačí, keď to človek prijme. Ľudský vek i vitálnosť sa enormne predlžujú, pretože ľuďom sa to páči prirodzene – byť dlho mladý. Dnes je nás už veľa, čo prijali túto skutočnosť nového veku.