O podvedomí

Podvedomie nie si ty. Sú v ňom uložené všetky informácie minulých skúseností, staré programy a vzory. Obrazne povedané jedna slza je kvapkou z mora kolektívneho podvedomia. Celý vzostup je vlastne rozpúšťanie kolektívneho podvedomia planéty, čím sa jej umožní posunúť do vyšších dimenzií.

Keď robíme vzostup individuálne, napr. 48 cez krokov k prebudeniu, hovoríme o prebudení. Tých ciest je veľa. V podstate sa jedná o rozpustenie individuálneho podvedomia, čo má však vplyv na celé ľudstvo, lebo kolektívne podvedomie, je o „slzu“ menšie. Keď robíš tvoj individuálny krok, robí ho s tebou celé ľudstvo.

S podvedomím sa nedá bojovať. Jediný spôsob je podobne, ako keď je v miestnosti tma, nemôžeme ju vyháňať, ale zažneme svetlo. Podvedomie sa rozpúšťa samo od seba, keď prijímame svetlo. Na to sa v prvom rade treba otvoriť, urobiť mu miesto a potom nechať nech sa deje, čo sa deje.

Svetlom sa nedá manipulovať, ani ho nemáme „pod kontrolou“. Preto sme vždy požiadaní – odsuň rozum stranou a len dôveruj… duša a srdce chápu aj to, čomu rozum nerozumie. A keď sa takto otvoríš, energie si hľadajú svoju cestu – opäť ich nemáme pod kontrolou. Idú tam, kde sa im páči a rozvíjajú sa svojím vlastným tempom, podľa vlastných zákonitostí. Nedajú sa manipulovať.