Časová slučka – Intuícia a inšpirácia

Po festivale – 5.-6.10.2019 sme vošli do novej časovej slučky. Časovú slučku si môžeme predstaviť ako, keď sa nahrávajú rozhlasové hry, herci sú pozývaní na konkrétnu hodinu, podľa scenára, nová slučka je, keď sa mení situácia, je to nová scénka. Keď vojde planéta spolu s ľudstvom do novej časovej slučky, dostaneme novú základnú tému, ktorú musíme spracovať, nové energie, ktoré musíme integrovať a naučiť sa s nimi pracovať (využívať ich).

Teraz máme hlavnú tému intuícia a inšpirácia, energie múdrosť a dobrota.

Intuícia je kvalitou duše, je to naša vlastná múdrosť uložená v duši, ktorá sa nám otvára. Inšpirácia pochádza zo skutočnosti, od Boha. Inšpirácia prináša nám aj všetkému živému dobrotu. Keď sa intuícia spojí s inšpiráciou, cítime, čo máme robiť. Je to žiaľ rozum, čo často proces tvorenia zastaví. Našou dôležitou úlohou teraz je naučiť sa všímať si, čo cítime.

Dôležitú úlohu pre nás majú teraz spevy a modlitby Hviezdneho semä, ktoré na rozdiel od iných energíí, ktoré musia počkať, kým je človek pripravený ich integrovať, tieto spevy dokážu vojsť priamo do duše. Byť pripravený znamená urobiť tomu novému v sebe priestor a dopriať čas, aby sa energie mohli prejaviť.

Tak, ako fyzické oko nie je schopné vidieť pred sebou anjela, jemnohmotné energie, fyzické ucho nie je schopné počuť jemné vibrácie a tóny, ani rozum, ktorý slúži na prežitie vo fyzickom svete nie je schopný chápať zmysel toho, na čo používame bežné slová. Pojem spevy hviezdneho semä označujú jav, ktorý sa dá chápať len srdcom a dušou. Milióny bytostí začnú vyludzovať tóny a rozvibrujú vesmírnu sieť lásky. Sú to vesmírne tóny. Prebudené ucho ich počuje.