Komunikácia na úrovni myslenia

Od: Shira

Existuje vedomá komunikácia a stretávanie sa na fyzickej úrovni – stretávam sa len s ľuďmi, s ktorými si máme, čo odovzdať, lebo ma k nim posiela Kristus. Vtedy je tam aj prítomný a takéto stretnutie je požehnaním pre všetkých. Rovnako je to aj s telefonovaním a správami – volám a píšem len vtedy, keď mám čo povedať. Neotravujem ľudí prázdnymi rečami na zabitie času, alebo bezduchými správami. To všetko len zbytočne berie pozornosť tým druhým.

Na úrovni myslenia je to rovnaké. Keďže cítim, kto na mňa a akým spôsobom myslí, platí tu rovnako – nevchádzať bez povolenia do myšlienkového procesu niekoho iného, lebo ho pritom vyrušujem.

Dovolené však je milovať tých druhých. Keď niekoho milujeme, tak nad ním nerozmýšľame, ale jednoducho sme v láske. Keď na nás niekto myslí a chce nás dostať tam, kde nás chce mať on, môžeme z toho aj ochorieť.

Keď na niekoho myslíš, automaticky je v tvojej mysli a je s tebou spojený. Ak si v láske, toho človeka to podporí. Vždy je podstatný zámer, či ho chceš dostať tam, kde ho chceš mať ty, alebo ho žehnáš a dávaš ho do rúk božích.

Vyspelé bytosti keď komunikujú telepaticky, vždy potrebujú súhlas toho druhého, podobne ako u nás, keď sa zdvihne telefón…príjem môže byť obsadený. Uvedomila som si to na svojich blízkych, moje dospelé dcéry, môj brat, nie vždy chcú byť spojené s mojou mysľou, potrebujú vlastné súkromie, ale vždy sú spojení s mojím srdcom

Naše energetické telá fungujú podobne ako naše mobily a počítače (veď boli zostrojené podľa nášho princípu). Aj my máme modus „nedostupný“, prípadne „neviditeľný“, aj my máme možnosť filtrov a spamu.

Ako mág poznám funkciu neviditeľný veľmi dobre. Dnes som viditeľná pre toho, koho ja chcem. Je to jedno z veľkých privilégií. Ale niekedy sa musím vedome zviditeľniť, keď idem cez prechod, aby ma šoféri videli a nezrazili.