O manifestácii myšlienok

Od: Shira

Ako si človek vytvára (manifestuje) vlastnú realitu? Začína to myšlienkami.

Myšlienky sú ako semiačka – semiačka nádherných kvetov, rastlín, stromov, čo nesú sladké plody, burinu aj jedovaté rastliny.

Duša je pôda, v ktorej keď sa semiačka-myšlienky zachytia, začínajú rásť. Duša-pôda môže byť úrodná, zdevastovaná, otrávená, vyčerpaná, môže ležať ladom-odpočívať, môže byť kultivovaná, alebo aj vyrabovaná. Podľa úrodnosti pôdy-duše rastú a vyvíjajú sa semiačka myšlienok, čo do nej boli vložené.

Naša realita je naše prostredie – to, čo vidíme okolo seba – je to naša osobná čarovná záhrada. Stačí sa len pozrieť okolo seba – čo tam vidíte, čo sa tam nachádza? Presne to ste si vytvorili…

Ako je to so mnou a s inými prebudenými ľuďmi: Moje myšlienky sú nesmierne živé a životaschopné. To je kvalita mystického liečivého ducha – dokáže tvoriť a manifestovať. Moja duša je nesmierne živá, aktívna a úrodná – myšlienky, ktoré príjme, ožívajú, začínajú rásť, žiť vlastný život a manifestovať sa, t.j. – hneď sa to prejaví v živote.

Preto nesiem obrovskú zodpovednosť za to, aké myšlienky prijímam aj vysielam – pretože rovnako životaschopné sú aj myšlienky, ktoré odovzdám inej duši, tam už záleží na tom, aká úrodná a živá tá duša je. Ak prijmem jedovaté myšlienky iného človeka alebo z kolektívu, rovnakou rýchlosťou sa vo mne začínajú množiť a zlá burina devastuje celú moju vnútornú záhradu. Keďže moja duša manifestuje a materializuje veľmi rýchlo, naozaj mám čo robiť, aby som nezamorila celé okolie a celý môj životný priestor – transformujem.