Sila modlitby

Ľudia sa modlia odjakživa, bez ohľadu na to, či a aké náboženstvo vyznávajú. Modlitba je niečo, čo je spoločné všetkým ľuďom. Zjednocuje naše srdcia s božou láskou. Ak ju vyslovujeme v hlbokom zámere lásky, vibruje vo veľmi vysokej energii a môžeme ňou dosiahnuť čokoľvek. Ak sa predtým pomocou KODOISH, KODOISH, KODOISH, ADONAI ´TSEBAYOTH napojíme na boží zdroj, jej silu ešte zväčšíme.

Čo sa deje keď vyslovujeme modlitbu? Láskou naplnená modlitba vytvára špeciálnu energiu, ktorá privolá stovky tisícov anjelov, aby ju cez mnohé frekvencie priniesli až do božieho zdroja. Keď tam dorazí, vykúpe sa v božom zdroji. Melek Metatron ju vdýchne späť do mriežky lásky, čím sa energia celej mriežky zvýši.

Vo vesmíre sa vtedy začína oslava na počesť človeka (ľudí), ktorý modlitbu v hlbokej láske vyslovil a vytvoril energiu. Stovky tisícov anjelov sa za nás začínajú modliť. Posielajú nám AN’ANASHA (vďačnosť) a vylievajú na nás ELEXIER (bezpodmienečnú lásku). Navyšujú naše svetlo, boží dych cez nás prúdi. S nesmiernou láskou sa nás dotýkajú, klaňajú sa pred nami, uctievajú nás, milujú, sprevádzajú.