O požiaroch

Od: Shira

Požiare sú súčasťou veľkých transformácií vedomia našej planéty – Lady Shyenna. Deje sa to však k najvyššiemu dobru, hoci to rozum ťažko dokáže prijať, transformácie sú nevyhnutné.

Čo môžeme robiť? Zaujať k tomu správny postoj: ostať vyrovnaní, nepodliehať panike, nerozširovať všade katastrofické správy, tým pádom nesiať strach, nehľadať vinníka. Tu sa nejedná o ekológiu, je to vzostup.

Lady Shyennu veľmi mrzí, keď spôsobí bolesť ľuďom alebo iným bytostiam. Vieme ju však podporiť, keď jej hovoríme láskyplné slová, posielame jej kryštály, dodávame jej silu a podporu. Je to naša planetárna matka. Všetci sme jej deti. Lepšie je, keď držíme spolu, ako keď navzájom bojujeme a obviňujeme jeden druhého. Aj v tomto prípade platí: kam ide naša pozornosť, to posilňujeme a vyživujeme.

Oveľa rozumnejšie je sústrediť sa na to nové, čo vzniká. O to rýchlejšie a ľahšie sa to dostaví.

Transformácie ešte naberú na intenzite. Rúcajú sa veci a systémy vo svete a v nás. Nič, čo nestojí na pravde a láske, nevydrží. A to v osobnom živote i v živote spoločnosti. Nič viac nefunguje tak, ako predtým. Hľadáme nový spôsob života a to zo dňa na deň. Majme trpezlivosť so sebou, s tými druhými i s planétou.