Lady Amethyst: Deti Nového veku

Pre všetkých, ktorí chcú trochu lepšie porozumieť dnešným deťom a mladým ľuďom, nielen pre rodičov, priniesla Lady Amethyst zásadné posolstvo o tom, ako máme vnímať deti a tínedžerov. Sú úplne iní ako my, narodení pre iný svet. Náš svet už nie je pre nich, náš svet dožíva a je pre nich veľmi náročné fungovať v ňom. Ako im v tom môžeme pomôcť, vravela Lady Amethyst už v roku 2011 na jarnom Kryonfestivale.

Ja som Lady Ametyst. Pozdravujem ťa so slovami OMAR TA SATT. Som matkou mnohých detí a ako kozmická matka vám vyjadrujem svoju hlbokú lásku. Pretože keď ste boli v univerze stvorení, bola som to ja, kto bol s vami od počiatku vekov. Lady Amethyst má čestnú úlohu hovoriť o deťoch Nového veku tu na Zemi, obzvlášť o tých deťoch, ktoré sú v pokročilom veku a sú často zmätené.

Čo to znamená byť dieťaťom Nového veku? Deti, ktoré sa rodia, ktoré voláme indigové deti alebo krištáľové deti alebo jednoducho deti Nového veku, sú rovnako ako ty vybavené 18-timi aspektami, aby mohli vojsť do duality. Ale veľký rozdiel je v tom, že tieto deti majú hneď od začiatku schopnosť spájať svoje aspekty. Niektoré vybrané deti majú dokonca 19. aspekt, ktorý použijú, keď príde k vzostupu. Pretože tieto deti sú veľmi citlivé, keď vidia svetlo a predovšetkým energiu Zeme, sú často veľmi nepokojné a veľmi sa túžia vrátiť domov. Ale láska rodičov, láska pozemských rodičov, im bráni v tom, aby tak urobili a ony začnú dospievať. [čítaj ďalej]