Kam smerujú transformácie

Od: Shira

Tranformácie budú naberať na sile, všetko sa zrýchľuje. Nachádzame sa v prechodnej fáze, opúšťame staré a prechádzame do nového. Ako dlho to bude trvať, záleží od nás. Záleží to od počtu ľudí, ktorí naozaj žijú božské atribúty – ako pokoj, odvaha, láska, tolerancia, súcit, vyrovnanosť…prijímať to, čo je, nebojovať s tým. Boj je kontraproduktívny. Prijímanie umožní transformácie.
Nútení sme robiť správne rozhodnutia a to nie raz za život, ako to bolo predtým, ale denno denne a to niekoľkokrát. Znova a znova sa rozhodovať pre pokoj, pre lásku božiu a pre skutočnosť.
Nútení sme vzdávať sa toho, čo nám už neslúži, aby mohlo prísť to nové. Všetko je už pripravené, len človek stále lipne na tom starom. Čoho sa nevzdáme dobrovoľne, aj tak to odíde samo…
Najmarkantnejšie to pocítime v medziľudských vzťahoch. Žiadny vzťah, ktorý nie je založený na úcte, rešpekte, láske a tolerancii, nevydrží.
Najviac nás zaťažujú kolektívne energie, kolektívne myšlienky. Na iných rovinách to energeticky celkom dobre zvládame, rozhodujúca je myseľ. Keď je tá pokojná a slobodná, môže do nej vojsť mystický liečivý duch.
Nevyhnutný je kontakt s dušou, počúvať ju, venovať jej pozornosť. Duša je múdra, chápe súvislosti, pozná pravdu. Rozum nechápe nič, len kope okolo seba.