Meditačný kruh Benjamina Chamuela: Liečenie Zeme s duchmi prírody, 21.7.2022

Ak by ste radi urobili dobre sebe, ale aj celej planéte, môžete sa pridať k meditácii, ktorú každý druhý štvrtok večer o 20:00 vedie Benjamin Chamuel. Informácie k meditáciám zverejňuje vo Facebookovej skupine Chamuels Kristall-Meditationen Lichtarbeit Spiritualität Bewusstsein v deň meditácie. Pripojiť sa môže každý, stačí len nasledovať pár základných krokov, ktoré vždy napíše.

Dnešná téma: Liečenie Zeme s duchmi prírody. Chamuel k tomu píše:

Znova prešli dva týždne, tak to letí!

Buďme dnes liečiteľmi Zeme, a to tým, že prinesieme energiu miestu, ktoré obývame. Dnes teda pôjde o tvoj domov alebo o miesto, kde sa dnes večer budeš nachádzať.

Môžeš to urobiť úplne po svojom, či už s bubnom, čarovnou paličkou alebo kryštálmi, nenapíšem žiadne pokyny. Dnes budem pre teba len kanálom duchov prírody a ty ich môžeš nechať prúdiť do tvojej liečivej práce pre Zem.

Môžeš jednoducho nechať cez priestor prúdiť tvoj srdcový lúč so spojenými energiami, alebo cielene pracovať s vybranými kryštálmi. Môžeš to robiť poležiačky, postojačky alebo v sede, ako uznáš za vhodné.

Dobré na dnešnom večernom procese je to, že to budeme robiť ako spoločenstvo, a tým budú energie ešte centrovanejšie a silnejšie.

21. júla 2022, 20:00 h

Sadni si alebo si ľahni pred 20:00 h. Stíš sa, uvoľni sa a vnímaj, ako sa okolo teba zbierajú energie Iného sveta prírodných bytostí a nasleduj tvoj vnútorný hlas.

Možno chceš pozvať priateľov, pri ktorých cítiš, že by z toho mohli mať dnes úžitok. Dovtedy ti ale najskôr prajem čarovný deň!

Tvoj Benjamin Chamuel 

Pokojne zdieľaj!

Je skvelé, že v tomto čase si! Toto je čas činu!  Spoločne vytvárame nový svet. Buď toho súčasťou: https://t.me/meditationskreis