Návrat do božských magnetických dráh

Duchovný svet nazýva proces, ktorý sa teraz deje s planétou, návrat do božských magnetických dráh, predtým ho nazýval vzostupom. Treba si však uvedomiť, že planéta nebude nikam cestovať, nikam sa fyzicky nepohne. Všetko budeme zažívať na tom istom mieste.
To, čo sa deje a bude sa diať, je, že sa menia energie, celý energetický systém. Je to ako keď máte priateľa v depresii alebo po úraze. Prechádza z jedného stavu – depresia, imobilita – do nového stavu – šťastný a vyrovnaný život, návrat mobility. Stále je vedľa vás, no jeho celý energetický systém sa mení. Tak to je aj s planétou. Prechádza z jedného stavu – kde je primárnou energiou elektrická energia – do iného – kde je primárnou magnetická energia, ale fyzicky zostáva na jednom mieste. Stále budeme žiť na tom istom mieste, na tej istej planéte.
Nový energetický systém bude trvalo naladený na rytmus božieho dychu – bude zladený s božskými magnetickými dráhami. To je stav, ktorý planéta miliardy rokov nezažila. Pre nás to znamená, že aj naše svetelné aj fyzické telo bude naladené na rytmus božieho dychu. Začne inak fungovať, okrem iného bude potrebovať menej spánku. Ak sa vám už teraz stáva, že ste v noci často hore a spíte len v krátkych intervaloch, nemusí to mať žiadny zdravotný či psychický dôvod, môže to jednoducho znamenať, že sa vaše telo už postupne prelaďuje na magnetickú energiu.
Druhá vec súvisí so samotnou magnetickou energiou: Keďže to bude nosná energia nového veku, prechod do neho nám uľahčí, ak naše svetelné telo aj naše bunky budú už na túto energiu dobre zvyknuté a budú ňou už vopred vyživované. Môžete sa s magnetickou energiou lásky spájať v meditáciách, prijímať ju, keď je súčasťou denných energií, alebo si môžete pustiť niektorý z Kryonových channelingov, tie sú vždy nabité magnetickou energiou lásky – napríklad