Ako Boh cezo mňa pracuje

Od: Shira

Ako Boh cezo mňa pracuje s ľuďmi: vždy sa to deje vertikálne, smerom nahor, spájam človeka s Bohom, nikoho neviažem na seba.

  1. najintenzívnejšia je individuálna práca, a to buď jednorázová, alebo je to proces, cesta, kroky. Vtedy toho človeka sprevádzam, som pri ňom ako podpora, ale nemôžem vchádzať do jeho procesov, to všetko sa deje medzi ním a Bohom. Pred stretnutím so mnou na fyzickej rovine s tým človekom pracuje duchovný svet predtým aj potom niekoľko dní. Ja som len ako katalyzátor, odovzdám v skoncentrovanej podobe to, čo odovzdať mám, aby ten človek nebol zaťažený zbytočnými informáciami. Keď treba, a nevie si rady, som mu k dispozícii.
  2. osobná skupina – ľudia, s ktorými sa stretávame a pracujeme spolu: vytvorím osobné pole, keď doň vojdú, sú spojení s Bohom, cez to pole prechádzajú energie, ktoré on potrebuje, aby išli von medzi ľudí, a podľa toho, kto je ako otvorený a pripravený, energie si cez neho hľadajú svoju cestu.Všetko sa to deje za scénou, nie pred nami a ako sa to vyvíja ďalej, to nevie nik. Energie sú živé, rozvíjajú sa tam, kde majú podmienky
  3. neosobná skupina – to je fb., skupina TORA´AN´TARIA.Vytvorím pole, ktoré je spojené s Bohom. Prichádzajú doň informácie a energie a ja už vôbec neviem, kto tú informáciu prijal, cez koho tá energia si hľadá svoju cestu ďalej. Je to nádherná práca. Energie sa šíria samé od seba
  4. príbuzní a ľudia, s ktorými som denne v kontakte. Títo ani netušia, čo robím, ale pravda a energie nádherne cez nich prechádzajú, často som svedkom situácií, keď sa niečo zamotané zmení na zázrak. Musím sa priznať, keď Boh pracuje inkognito, to si veľmi vychutnávam – priamo na scéne.