O minulých inkarnáciách

Od: Shira

  1. SHERIN je bytosť, čo sprevádza ľudí nielen na cestách po vesmíre, ale aj do minulých inkarnácií, paralelných dimenzií, do iných časových epoch.
  2. Zmyslom všetkých inkarnácií od začiatku vekov je príprava na to, čo sa deje teraz, na vzostup. Každá inkarnácia, nech bola akákoľvek ťažká nám nejakým spôsobom slúžila, túto skúsenosť využijeme práv teraz.
  3. Keď nám bol nejaký život ukázaný, nie je dobré ponárať sa doň a znova to utrpenie prežívať. Zobrať si z toho to podstatné, pochopiť prečo sa nám teraz deje to, čo sa deje a nerýpať sa v tom. Podobne ako herec na javisku hral kráľa i žobráka, sú to len rôzne divadelné roly, rôzne kostýmy, rôzne kulisy a rekvizity. Ja už to nechcem vidieť, tú hrôzu, smrť na bojisku…Preto sme aj chránení tým, že to nevidíme, škodilo by nám to.
  4. Zmyslom toho, aby sme videli minulé inkarnácie, je všetky tie časti seba integrovať do prítomnosti a zobrať si to so sebou do novej dimenzie. Ale len to pekné, to pravé, to dobré, to skutočné a to je láska. To ostatné nechávame odísť. Niekde je to všetko zapísané vo vesmírnej databáze ako skúsenosť, ako kronika, dokonca ako hologram. Lenže na to sa môžeme dívať asi ako my teraz na film. Ak sa niekto príliš stotožní s postavou, ktorú tu hral, je to veľmi nebezpečné. Nechce sa vzdať svojej bývalej slávy a z toho potom vznikajú rôzne psychické choroby, napr. schizofrénia. Všetky časti seba treba inegrovať do prítomného času. Nepatria nám.
  5. Ďalší dôležitý fakt je DANAS – hviezda duše. Ak si myslíme, že sme boli alebo videli sa ako nejaká konkrétna historická bytosť, pravdou je, že časť našej duše bola súčasťou tejto osoby. Dnes to môžu byť rôzni ľudia, majú iné telá, ale môžu mať rovnaké spomienky na minulosť. Táto dilema sa skončí po kroku 4 zo 48 krokov k prebudeniu – integrácia a spájanie sa so všetkými časťami duše, takže už sa cítime a vnímame ako celistvá bytosť a nehľadáme chýbajúcu časť duše v inom človeku. Toto je fantastické pre naše partnerské vzťahy, stávame sa celistvým človekom, kompletným.