O prírodných bytostiach a domácich zvieratách

Od:  Myriel

Raz bol deň, keď nám svoje energie prinášal kráľ Elbov AMBAREES (áno, Elbov, nie je to preklep, nemá to byť Elfov). Prinášal pozdravenie od prírodných bytostí a obracL našu pozornosť z neba k Zemi. Prírodné bytosti sú súčasťou mnohých svetov našej Zeme, Lady Shyenna, ktoré sú zatiaľ pre naše fyzické oči mnohým skryté. No sú tu a čakajú na našu pomoc. Sú od nej závislí, potrebujú ju pre svoj vlastný vývoj aj pre Lady Shyenna.

Pýtala som sa Ambareesa, čo je úlohou Elbov. Jedna z nich je riadenie toku energií. Ich zdrojom je buď Lady Shyenna alebo nejaká iná bytosť – človek či zviera. Je to ako naše ústa a tráviaci trakt: dostanú niečo, čo majú spracovať. Nezáleží na tom, čo to je, akonáhle je to v ústach, celý proces sa začína, nezávisle od toho, či jeme niečo telu prospešné alebo jed. Tak je to aj s energiami, s ktorým pracujú Elbovia. To, čo im dodá Lady Shyenna, človek či zviera či iná bytosť, uchopia a distribuujú ďalej kam treba. Nezávisle od toho, či je energia prínosná alebo jedovatá.

Máme doma psa. Je to mystické liečivé svetlo. Je iná ako iné psy, je to majster liečiteľ. Lieči mňa a moju rodinu, ale najmä prírodné bytosti. Je tu pre nich, tak ako som tu pre nich ja. My dve sme tím. Je tu preto, aby ma podporila v mojej práci, aby ma viedla a učila. Kade chodí, tade lieči. Preto vonku niekedy nechce ísť smerom kade ja – lebo potrebuje ísť tým druhým, aby tam niečo preliečila. Naše svetlo je tá energia, s ktorou potom Elbovia a ostatné prírodné bytosti pracujú.

Aj vaše domáce zvieratá sú tu preto, aby boli vašimi pomocníkmi, učiteľmi, liečiteľmi. Sú tu pre vás. Práve pre vás. A nesmierne vás milujú.