O zmenách

Od: Shira

Vývoj napreduje obrovskou rýchlosťou, zmeny sa dejú zo dňa na deň, veľa ľudí to hádže hore-dole, nevedia, čoho sa zachytiť. Keď sa niečo rozpadá, znamená to, že to už nefunguje, treba hľadať nové cesty. Čím sa viac prispôsobíme toku energií a plávame s ním, tým menej to bolí. Jedno je jasné: Zmeny a vývoj nečakajú na to, kým sa vy rozhýbete, nekompromisne to ide vpred.

Zmeny nastali najprv v spirituálnej rovine. V starej spiritualite sme boli oddelení od Boha, potrebovali sme niekoho, kto nás viedol: učiteľa, majstra, farára, guru…Nová spiritualita vyžaduje od nás, aby sme sami prevzali zodpovednosť za náš život. Predtým sme si sadli do auta k majstrovi a on nás viezol, teraz sami držíme volant, majster sedí vedľa nás a číta nám z mapy.

Potom nastali zmeny v mentálnej rovine – nové myšlienky. Je možné predĺžiť ľudský vek, zastaviť stárnutie, dokonca omladnúť, je možné vyliečiť sa vlastnou silou, je možná termoregulácia, je možné živiť sa pránou.

Potom začali zmeny v emócionálnej rovine. Pocity sa už nadajú zatláčať, chcú byť žité a transformované, derú sa na povrch, vnímame ich na tele (pri niektorých ľuďoch ma stále rozbolí žalúdok). Padajú masky. Ťažšie sa dá pretvarovať a mať všetko pod kontrolou.

Teraz tie nové energie zasahujú fyzické telo. Duša už nechce byť ignorovaná, odstrčená do posledného kúta, chce žiť svoj plán, tak keď sa jej niečo nepáči, ohlasuje sa cez fyzické telo, už sa nedá umlčať. Je čas zastaviť sa, nechať všetko tak, a začať ju počúvať. Duša je múdra. Ona vie.