O prírodných bytostiach 3 – Volanie Manush

Svet prírodných bytostí sa nám začal otvárať po letnom Kryonfestivale v júli 2020. Dostali sme vtedy informácie, prečo sa prírodné bytosti stiahli do inej dimenzie, do Iného sveta, aj to, že nastal čas, aby sa vrátili späť do nášho sveta. Ďalšie informácie k nám prišli na seminári pred jesenným Kryonfestivalom 2020. Tu je výber z nich.

Vrátiť sa do nášho sveta a opustiť svoj nie je pre prírodné bytosti vôbec jednoduché. Vyžaduje to veľa odvahy, pretože keď sa tak raz rozhodnú, ich dimenzia sa nadobro zatvorí. To je všeobecne platný vesmírny zákon, ktorý zabezpečuje, aby sa energie rôznych dimenzií nemiešali a neovplyvňovali. A ak sa majú vrátiť, musia získať dôveru k ľuďom, ktorú kedysi stratili.

Táto dôvera postupne rastie, ako pribúdajú ľudia, ktorí vnímajú prírodné bytosti s najhlbšou láskou v srdci, úctou a rešpektom k nim a k ich potrebám. Preto sa mohol udiať ďalší krok na ceste ich návratu: univerzom sa rozľahlo volanie – Manush, aby sa prírodné bytosti vrátili k ľuďom a spolu s nami znova pracovali pre veľký celok. Volanie vyslal Kuthumi, vyššie ja všetkých prírodných bytostí, spolu s Lady Shyennou, vedomím našej planéty, a mnohými vysoko rozvinutými bytosťami univerza. Volanie hovorí aj o tom, že ľudia sú pripravení na znovuzjednotenie s prírodnými bytosťami.

A prírodné bytosti toto volanie vypočuli, pretože to, aby sa na tejto planéte udiala tá najväčšia zmena, aká kedy bola, je pre nich to najdôležitejšie. Ich túžba vrátiť planétu naspäť domov a žiť v našej blízkosti v novom svete je nesmierna. Vedia, aké veľmi dôležité je práve teraz znova sa s nami spojiť, a preto sa nám začínajú otvárať.

Ako však prírodné bytosti pracujú pre nový svet? Prečo je práve teraz dôležité, aby sa vrátili? A akí vlastne sú? To všetko sa dozvieš, ak budeš ďalej čítať. Začnime tým, odkiaľ sa vzali a čo majú s nami spoločné. [čítaj ďalej]