Uriel: Energetická očista tela – vylúčenie toxínov

Od duchovného sveta dostávame množstvo nádherných darov. Nie vždy si však ich hĺbku a silu uvedomujeme a nie vždy cítime dosah toho, čo nám ponúkajú, pretože často zasahujú rôzne naše energetické úrovne, kam nie vždy „dovidíme“.

Tentoraz sme však dostali dar, ktorý zasahuje naše telo. Nič podobné, čo by pomáhalo nášmu telu tak, ako tento channeling, sme doposiaľ nedostali. Anjel Uriel so svojimi pomocníkmi a svojou veľkou spirituálnou silou má moc z nášho tela vytiahnuť všetky energetické stopy všetkých škodlivín, ktoré sa kedy doňho dostali, z každého jedného orgánu. Všetky škodlivé účinky liekov, očkovaní, anestézií, potravín či nášho šatstva. Aj naše telo môže byť konečne slobodné.

Channeling priniesla Sabine Sangitar ako reakciu na očkovanie proti Corone. Neslúži však len na ochranu pred týmto očkovaním, jeho záber je oveľa hlbší a univerzálnejší. CD s channelingom je možné si objednať na stránke Schimaa, je zdarma, platí sa len poštovné (do 5 eur). Treba však mať stále na pamäti, čo hovorí Sangitar: „Neslúži na liečenie, ale je energetickým odvedení negatívnych látok z fyzického hľadiska a nie náhradou za lekárske, terapeutické alebo lekárske ošetrenia akéhokoľvek druhu. Počúvanie nenahrádza diagnózu ani návštevu lekára alebo alternatívneho lekára, je dobrovoľné a na vlastné riziko.

Účinok je naozaj silný, ak si teda CD objednáte, počúvajte obozretne. Vypočujte si CD a dajte si pár dní pauzu, kým si ho vypočujete znova. Môžu sa spustiť rôzne procesy, ktoré sa na tele môžu dočasne prejaviť ako rôzne bolesti či nepríjemnosti. [čítaj ďalej]