Máme v každej inkarnácii rovnakú úlohu?

Prežili sme na tejto planéte tisíce inkarnácií. Plnili sme v nich vždy rovnaké úlohy, alebo sa to menilo? Mohla sa zmeniť naša úloha aj počas inkarnácie?

Venujme sa našej, zlato-modrej frekvencii. Tá bola stvorená na to, aby po páde našej planéty do duality vrátila Zem späť na jej miesto. To jej jej hlavná úloha. Vo všetkých časových cykloch vznikla na Zemi určitá komunita – ako napríklad Wedaa skupina, ktorej úlohou bolo a je šíriť svetlo. Každý zo zlato-modrej frekvencie k tomuto vyššiemu cieľu prispieval a prispieva svojím dielom a svojím spôsobom. Preto my všetci z tejto frekvencie máme nie rovnaké, ale podobné úlohy. Tieto sa však v priebehu inkarnácií menili, v závislosti od toho, čo bolo treba robiť.

Čo sa však môže líšiť, je schopnosť, ktorá je v tej-ktorej inkarnácii najvýraznejšia. Táto schopnosť sa môže v priebehu inkarnácií meniť, aj v rámci jednej inkarnácie. Ak má napríklad človek najsilnejšiu schopnosť spájať energie, ale viac priťahujete ľudí, ktorí chcú liečenie, potom zamení hlavnú svoju schopnosť za liečenie. Ale schopnosť spájať energie je stále prítomná.

Úloha je niečo vyššie, čo pochádza z vyššej úrovne vedomia. Našou úlohou, úlohou našej frekvencie, je priviesť planétu domov, otvoriť Quin’Taas a žiť v novom svete. Či to urobíme pomocou energií liečenia, kňažských energií, spevom či kryštálmi, to sa môže v rámci tejto našej inkarnácie zmeniť.