Čo od nás potrebuje Lady Shyenna?

Pýtate sa niekedy sami seba, ako môžete pomôcť našej planéte pri procese zmien, ktorým prechádza? Možno si myslíte, že láska k nej je to najdôležitejšie, čo jej môžete prejaviť. Nie je to však celom tak.

Láska je základným predpokladom akéhokoľvek bytia, je to prvotný, pôvodný stav bytia. Láska sa nedá popísať či pomenovať, aj keď my ľudia toto slovo používame a niečo si pod tým predstavujeme. Je to niečo, čo nám dáva duchovný svet, na čom je založené všetok život. Láska sa samozrejme mení, ale nie vo svojej podstate, keďže to je stav bytia.

Z toho stavu bytia založenom na láske vyplýva množstvo toho, čo Lady Shyenna od nás potrebuje: odvaha, pozornosť, ochota urobiť zmeny, súcit, prijatie, vďačnosť, dôvera. Všetky takéto atribúty menia jej vedomie a pomáhajú jej.

Prirovnať sa to dá k ľudským vzťahom. Ak ste s niekým, koho máte radi, je to stav bytia, ale to samo o sebe nestačí, ak má vzťah fungovať. Z lásky ku svojmu partnerovi, ktorá je základom vzťahu, na ktorom celý vzťah stojí, niečo robíte. Staráte sa o partnera, ste mu verní, cítite s ním, robíte všetko čo, čo je pre vás a vášho partnera dôležité, aby vám spolu bolo dobre. Tak je to aj so vzťahom k našej planéte. Pomôcť jej môžeme všetkým tým „ostatným“ čo robíme pre tých, ktorých máme radi.