Zem – Solvana – Sol’A’Vana – Lady Gaia – Lady Shyenna

Naša Zem  sa označuje viacerými názvami. Ako sa v tom dá vyznať? Pozrime sa na to bližšie, čo jednotlivé mená znamenajú.

Pri planéte je to podobne ako pri ľuďoch: máme naše pozemské meno, ktoré sa spája s naším telom a máme naše pôvodné meno, ktoré nám dali naši kozmickí rodičia, keď nás stvorili a ktoré vyjadruje našu vibráciu, naše tóny.

Rovnako je to aj so Zemou. Musíme rozlišovať meno pre hmotu planéty – pre jej fyzický aspekt – a meno pre jej vedomie – pre jej nefyzickú časť. Tiež je potrebné rozlíšiť stav vedomia, v akom sa planéta nachádzala či nachádza – a teda časový aspekt.

Zem je staré pomenovanie pre fyzický aspekt planéty.

Lady Gaia je staré meno pre vedomie planéty, v časoch, keď nebola prebudená. Tento čas už skončil. Planéta je prebudená a jej prebudené vedomie nesie tóny Lady Shyenna.

Rastom vedomia a energií planéty sa zmenili aj jej vibrácie. Preto bolo možné, aby začal duchovný svet nazývať Zem Solvana.

Rast energií pokračoval a koncom roka 2016 bolo možné, aby planéta obdržala krst od duchovného sveta, keď jej bol do mena pridaný tón „A“. Odvtedy teda znejú jej tóny Sol’A’Vana. Tón „A“ nesie v skutočnosti energiu prúdiacej lásky. Odráža obrovský nárast energie Zeme a jej znovuzískanú pôvodnú vibrácii.