Sangitar: Ako pôsobí osobná anjelská družina a ako s ňou môžem pracovať?

Zaujímavé a dôležité vysvetlenia Sangitar, na akých princípoch funguje naša osobná anjelská družina a ako s ňou pracovať, aby nás čo najlepšie podporila. Vysvetlenia boli súčasťou semináru pred jarným Kryonfestivalom 2017 a sú zahrnuté aj v desiatom zväzku kníh 36 najvyšších radcov svetla. Originál nemeckého textu tu.

Základné informácie k anjelskej družine nájdeš tu.

„Mnohí ľudia už poznajú svoju osobnú anjelskú družinu a volajú ju vždy, keď ju potrebujú. Chcela by som ti teraz priblížiť, čo osobná anjelská družina naozaj robí a ako s ňou môžeš pracovať. Dúfam, že to neurobím komplikovane, budem sa snažiť hľadať jednoduché slová.

Aby som to vysvetlila, musím spomenúť jedno rozdelenie a zároveň jasne povedať, že neexistuje žiadne oddelenie. Na ilustráciu, na jednej strane družiny stoja traja anjeli, na druhej strane ďalší traja anjeli a v strede je zlatý anjel. Na jednej strane sú anjel aspektu všemohúcnosti (božej moci), anjel aspektu schopností a anjel aspektu duše, na druhej strane sú anjel spirituálnej roviny, anjel mentálnej roviny a anjel emocionálnej roviny. Ešte raz: je úplne jedno či naľavo alebo napravo, pretože tvoji osobní anjeli nesedia niekde naľavo či napravo, ale sú jedným cirkulujúcim poľom aktívneho, živého svetla, ktoré sa rozširuje a cirkuluje, keď ich zavoláš. [čítaj ďalej]