Shakti: Plavba do raja

Nádherný, veľmi ľudský príbeh božskej matky Shakti, rozpráva o tom, kde sme a kam smerujeme. Každý z nás sa v ňom môže nájsť a získať tak lepšiu predstavu, kde sa v tom veľkom príbehu ľudstva, ktorý všetci zažívame, práve nachádza. Channeling prišiel k nám ako jeden z pionierskych krokov, je však natoľko ľudský, že sa vie hlboko dotknúť každého. Je zaradený aj do piatej knihy 36 najvyšších radcov svetla.

Ja som Shakti, samotná božia láska. V slovách OMAR TA SATT je uložená nesmierna láska k tebe! V týchto chvíľach pravdy a božskej skutočnosti sa môžeš úplne uvoľniť a dovoliť Shakti, aby sa ťa v najčistejšej forme vibrácií dotýkala, pretože v každom slove vibruje ženská energia lásky a prichádza k tebe.

Zmeny sú veľké a zároveň úžasné. Niekedy sú zmeny také veľké, že ich nedokážeš pochopiť. Z jednej všezahrňujúcej, veľkej zmeny vyberieš pár malých kúskov a hľadíš na ne. Niekedy z toho vznikne dojem, že to v týchto časoch zmien nemáš ľahké. Niektorí ľudia si myslia, že lepšie porozumejú väčšiemu obrazu, ak si ho rozdelia na malé vrstvy. Tvoj rozum nedokáže nikdy pochopiť viac ako len malú časť väčšieho obrazu, úžasného daru a veľkých zmien, ktoré tento veľký dar zahŕňa. [čítaj ďalej]