Meditačný kruh Benjamina Chamuela: Meditácia pre duchov prírody, 4.8.2022

V dnešnom meditačnom kruhu Benjamina Chamuela sa opäť stretneme s duchmi prírody, aby sme im uľahčili návrat z Iného sveta. Ako vždy uvádza Benjamim informácie k meditácii vo Facebookovej skupine Chamuels Kristall-Meditationen Lichtarbeit Spiritualität Bewusstsein. Pripojiť sa môže každý. K dnešnej téme píše:

Neviem, či aj vy rovnako ako ja vnímate, že svet duchov prírody je čoraz hmatateľnejší!? Chcel by som to podporiť a využiť dnešný deň na to, aby som sa spolu s vami opäť spojil s Iným svetom. Dnes tak, že vytvoríme svetelné a milujúce energetické pole, do ktorého ich pozveme, aby v ňom prebývali.

Duchovia prírody sa pred dlhým časom stiahli do svojej vlastnej dimenzie, aby sa chránili pred útokmi ľudí. Ich úlohou bolo kedysi slúžiť aj nám ľuďom. Prekročiť do inej dimenzie nebolo pre nich ľahké, pretože museli porušiť svoj sľub.

Teraz, keď svitá nový čas, v ktorom ide o to, aby sa všetko znova spojilo, sú aj duchovia prírody pripravení opäť vstúpiť do našej dimenzie. Bohužiaľ je to pre nich trochu ťažké a tvojou a mojou úlohou, ako otvorených a milujúcich ľudí, je čo najviac im to uľahčiť tým, že im ukážeme, aký hlboký je náš zámer a ako veľmi ich milujeme.

Preto sa priprav na dnešný večer a buď pri tom, keď v tomto láskyplnom kolektíve vytvoríme pre našich priateľov z Iného sveta priestor plný lásky, v ktorom môžu zotrvať.

 

4. augusta 2022 o 20:00 h

  • Posaď sa alebo si ľahni pred 20:00. Upokoj sa a uvoľni sa.
  • Anjeli sú s tebou a postarajú sa o to, aby ťa pozdvihli v tvojej energii. Vstúp do tvojho vnútorného sveta.
  • Nachádzaš sa na lúke. Táto lúka je tvoj vlastný priestor srdca. Vytvor si teraz rozkošné malé prostredie plné svetla, so stromami, vodou a kvetmi. Miesto, kde sa dá zotrvať, v ktorom sa cítiš naozaj príjemne.
  • Teraz vedome pozvi do nášho stredu Ježiša. Vnímaj ho, možno ho tiež aj uvidíš a budeš pozorovať, ako všetkému v tvojom priestore srdca dodáva celkom špecifickú energiu a oživuje ho.
  • A teraz vyšli volanie do Iného sveta. Zavolaj mocne a plný lásky prírodných duchov, môžu vstúpiť do tvojho pripraveného priestoru srdca.
  • Čo sa teraz stane, je otvorené a celkom individuálne. Pozoruj a žasni!
  • Keď budeš cítiť, že je to dobré, vráť sa pomaly späť.

Moji milí, verte tomu, že budeš cítiť, ako sú duchovia prírody priam magicky priťahovaní k nášmu kolektívu a ako prichádzajú. Budeš spojencom.

Teším sa na teba,

Tvoj Benjamin Chamuel

 

Je skvelé, že v tomto čase si! Toto je čas činu!  Spoločne vytvárame nový svet. Buď toho súčasťou: https://t.me/meditationskreis