Čo sa teraz s nami deje

Od: Shira

Čo sa teraz s nami deje a čo je momentálne pre nás najdôležitejšie: nová etapa vo vývoji sa už spustila, ja ju cítim, určite aj vy. V najbližších mesiacoch bude prebiehať kolektívne prebúdzanie. Je to akoby ľudia zo štádia húsenice postupne metamorfovali na motýle. Máme sa na čo tešiť, keď začneme prejavovať svoju skutočnú krásu a uvidíme aj krásu tých druhých.
Momentálne je najdôležitejší vlastný, osobný proces metamorfózy. Potrebujeme sa naň sústrediť a venovať mu pozornosť. Nič vonku nie je tak dôležité, ako tento proces. Každým prebudeným kúsočkom v sebe slúžime celému ľudstvu.
Predtým sme boli my ľudia tu, a jeden boh „tam“ – na nebesiach. Teraz sa ten jeden boh individualizuje. Keď tu bol Jesus s nami, na vlastnej skúsenosti sme to zažili, aké je to, keď je boh s nami. Lenže teraz každý z nás je ten jeden boh, čo tu žije s nami, čo sa prejavuje cez každého z nás.
Na tento proces potrebujeme čas, pokoj, priestor, uvoľnenie, pohodu. Naše krídla sú vytvorené z božských atribútov uložených v nás. Kúsoček po kúsočku sa nám otvárajú a ukazujú. Čaká nás nádherný proces. Venujme mu pozornosť.