Anjel lásky: Uvoľni sa do krídel anjelov

Ďalší zo skupiny „pracovných channelingov“. Nehľadajte v ňom veľa informácií, je určený pre dušu. Anjel lásky sa jej hlboko dotýka a vďaka tomu môžeme vnímať, čo to znamená, keď sme svetlo, aké to je byť súčasťou skutočnosti. Keď na vás problémy bežného dňa začnú príliš doliehať, Anjel lásky vás znova vráti do stavu, keď budete v spojení sám so sebou, s tým, čo je vo vás hlboko ukryté, pomôže vám oddeliť sa  od duality a napojiť sa na skutočnosť. Je oveľa lepšie, keď channeling budete počúvať – aj keď nerozumiete nemecky, vtedy sa odstaví rozum a energie môžu prúdiť priamo do duše a priniesť vám najlepší úžitok. Channeling k nám prišiel v septembri 2015. Nahrávka (v nemčine) tu.

Ja som Anjel lásky. Mojou podstatou je svetlo Elexier. Pozdravujem ťa s tónmi Omar Ta Satt, vo svetle duší Shimaa. Pozývam ťa, aby si sa otvoril tónom skutočnosti. Pozývam ťa, aby si sa hlboko ponoril do tvojho božského svetla, precítil tvoju dušu a nasledoval tóny skutočnosti.

Každý jeden, každý jeden človek má v sebe božské svetlo, bez ohľadu na to, aké náboženstvo, farbu pleti, vek alebo cestu si vybral. Hovorím k ľuďom, ktorí sa tu zhromaždili. Hovorím k tvojej duši. Zároveň sa tu zhromaždilo Hviezdne semä, aby v najvyšších tónoch spievalo pre teba energické piesne, ktoré sa tak hlboko dotýkajú tvojej duše, aby si cítil kontakt, aký vzniká, keď sa toľko vysoko rozvinutých svetiel v prítomnom okamihu zhromaždí a mimo priestoru a času je tu pre teba. Vnímaj teplo, lásku, blízkosť, blaženosť, čo sa šíri, keď sa k tebe priblíži anjel a prihovára sa ti. [čítaj ďalej]