Kryon: Cesta prebudenia je jednoduchá!

Prebudenie je proces, ktorý čaká každého jedného z nás. Znamená, že pochopíme, že je v nás niečo viac, božia sila a začneme ju využívať a tvoriť si svoj svet v láske, zdraví, šťastí, radosti, hojnosti. Je to proces, ktorý sa deje postupne, ako sa viac a viac otvárame božej pravde.

V tomto channelingu sa nám Kryon snaží dodať odvahu, aby sme vstúpili na cestu prebudenia. Venuje sa strachom, ktoré nám v tom bránia a vysvetľuje, že táto cesta, cesta k oslobodeniu od strachov a starostí, vôbec nie je zložitá, len my sami si ju komplikujeme. Channeling je súčasťou prvého zväzku kníh 36 radcov svetla, ako časť kapitoly venovanej Kryonovi, preto mu chýba zvyčajný úvod a záver, na aký sme zvyknutí. Je zverejnený aj v Quin’Taas Bibliothek.

Máš veľký zámer a tento zámer umožňuje vysokým bytostiam svetla pracovať s tebou a na tebe, kým ty čítaš. Vízia božského človeka preniká tvojím srdcom a ono mäkne a je jemnejšie. Začínaš cítiť to, čo si nepovažoval za možné, pretože sa príliš spoliehaš na to, čo ti ukazujú tvoje dve oči. Ale sú okamihy, keď iskra v tebe natoľko narastie, že zrazu začínaš rozumieť. Je to ako hlboká túžba, ktorá tebou preniká. Tento kúsok túžby je možno najväčší dar, aký si kedy dostal! [čítaj ďalej]