Ako je možné, že ľudia, ktorí pracujú so svetlom a majú otvorené vedomie, prechádzajú niekedy cez veľmi intenzívne transformácie?

Od: Shira

Kto pracuje so svetlom, rozpúšťa programy svojho podvedomia, takže dokáže vedome riadiť svoj život. Pritom treba zachovávať zdravý odstup, neprijímať kolektívne myšlienky a predsa sa stáva, že taký človek zažíva na svojom tele boľavé transformácie či až choroby.

Rozhodujúcu úlohu tu hrá náš dych. Vieme vdychovať dych boží, svetlo lásky, svoje pôvodné meno, kryštály, ale rovnako vdychujeme aj dualitu. Dualita sa do nás dostane cez náš vlastný dych. Dych je spojený s mentálnou sférou. Ak sa dostaneme do prostredia, kde je vo vzduchu nenávisť alebo strach, začneme ich vdychovať, a potom nálada klesne za sekundu, alebo začneme cítiť rovnakú fyzickú bolesť ako napríklad naše deti.

Pomocou v takej chvíli je vdychovať skutočnosť. Keď dokážeme vdychovať skutočnosť, dualita nás nemôže ovplyvniť. Prvým krokom je začať sa sústrediť na svoj dych, spomaliť ho. Zamerať sa na svoj stred, ponoriť sa tam, kde v nás horí boží plameň, tak, kam sa ponárame, keď vchádzame do zjednotenej čakry. Potom môžeme vedome vdychovať kryštál podľa výberu, zamerať sa na jeho energiu a vnímať, ako v nás táto energia začína prúdiť. Môže to byť napríklad Nion, El’Gotsha či iný.

Túto informáciu nám dáva duchovný svet často: vdychuj svetlo lásky, vdychuj Sol’A’Vana, dych boží a dýchaj v takom rytme, ako je to pre teba správne a dobré.