Je potrebná osobná anjelská družina, aj keď človek pochádza z frekvencie anjelov?

Otázka, ktorú si možno kladieš aj ty: Načo potrebujem poznať moju osobnú anjelskú družinu, keď pochádzam z frekvencie anjelov a sám/sama som anjel, a som teda s anjelmi spojený/á?

Frekvencia anjelov, z ktorej mnohý pochádzame a o ktorej sa dozvieme, keď si dáme channelovať pôvodné meno, súvisí s naším pôvodom, odtiaľ pochádzame, tam nás naši kozmickí rodičia stvorili a je to primárna frekvencia v univerze, s ktorou sme spojení – naša frekvencia pôvodu. Tam sme zakorenení.

Osobná anjelská družina je niečo celkom iné, čo sa nedá spájať s frekvenciou pôvodu. Sú to duchovné bytosti, ktorí ťa sprevádzajú od počiatku tvojho stvorenia. Potrebujú však tvoje povolenie, aby mohli pôsobiť a sprevádzať ťa aj aktívne. Sú spiaci a proces ich prebudenia je spojený s tvojím hlbokým zámerom vedieť, kto sú a ako sa cez teba prejavujú. Prinášajú do tvojho života iné energie, iné schopnosti a danosti, ako ti odovzdali tvoji kozmickí rodičia a aké sú spojené s tvojou frekvenciou pôvodu. A každý z nich môže pochádzať z inej frekvencie, ako napríklad Elohim, El’Shaddai, Shekina, Quadril 5 a pod.