Prepojenie aspektov, dokonalý tón a pochybnosti

Každý z nás má v sebe 21 aspektov, ktoré predstavujú určité energetické línie, ktoré nás spájajú s tým, čo sme a zabezpečujú aj spojenie s univerzom. Inkarnovali sme sa s 18 aspektami, zvyšné 3 tvoria kotvu v univerze a zabezpečujú, že zostaneme spojení so všetkým, čo je, aj keď duša zabudne, kto je a má na sebe závoj duality a zásobujú ostatné aspekty energiami skutočnosti. Aspekty však treba jeden za druhým prebudiť, aby energie v nich začali vibrovať a prúdiť a aby sme ich mohli využívať. To sa deje postupne na ceste prebudenia. Viac o tom, čo sú aspekty a aké vlastne sú, sa dočítaš tu.

Všetky aspekty majú veľký význam, sú rovnako dôležité. No pre nás je najdôležitejšie, aby sme cítili prvých 9 z nich, pretože len vtedy, keď je 9 aspektov natrvalo spojených s aspektom duše, človek sa dokáže vnímať ako to, čo je – vtedy je človek prebudený.

Keď sa nám teda podarí niektoré aspekty prebudiť, naša práca pokračuje ďalej. Čaká nás úloha spojiť aspekty navzájom a napojiť ich na aspekt duše. Len potom môžeme naplno žiť svoje schopnosti a svoje poslanie, a to v radosti. [čítaj ďalej]